Adidas Superstar zwart
Valuta:
Nederland

Categorie

Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

onze producten van de SMS dienst te zorgen voor een snelle en veilige vervoer naar elke bestemming. En soms kunnen we sturen items, echter, DHL, als goed. Meestal zijn de producten worden verzonden 2-3 dagen na ontvangst van de bestelling. Houdt u rekening met ongeveer 5-10 werkdagen vanaf de datum van verzending. Extra vertraging kan optreden tijdens de maanden september-maart door de hoge vraag en de zware belasting op de postdiensten en de douane.
MethodsAfter uw bestelling te volgen en stuur uw verzoek sturen wij u dossiernummer en het bijhouden van links naar uw geregistreerde e-mailadres. Controleer uw e-mail voor het aantal van de verbinding en het toezicht op en voert u deze informatie in de juiste velden in en klik op spoor button.Note: Als je niet kan meteen controleren het volgen aantal, even geduld met geduld. Enige tijd wordt vereist door de levering bedrijf om te uploaden.
Opmerking: Bij het ontvangen en het ondertekenen van de goederen, moet u de lading zorgvuldig te inspecteren om ervoor te zorgen dat het perfect is of niet; moet u een brief in plaats daarvan te sturen voor ons van ondertekening voor als het even welke breuk; wij helpen u werken! Maar als na het ontvangen van en het ondertekenen van deze nieuwe product heeft een vraag, we zijn over het algemeen onverantwoord!
1. Open het pakket te controleren of items worden gehouden, dan kunt u weigeren de levering. Wanneer het pakket automatisch wordt teruggestuurd naar ons, bevestigen wij als de schade tijdens het transport werd gedaan. Als dat zo is, sturen wij u een nieuwe hetzelfde model te sturen voor uitwisseling of uw geld volledig terug te betalen volgens uw verzoek.
2. Als u het pakket reeds door u ondertekend terug te keren, kunt u ons mailen naar het afleveradres waar uw pakket kan worden geretourneerd te krijgen. We zouden geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele ontbrekende perceel veroorzaakt door terug te keren naar onjuist transport hebben zonder te vragen onze klantenservice.
Copyright © 2018 www.dateregelen.nl. Powered by Adidas Superstar zwart
Uw ipadres is: 54.90.185.120     adidas kortingscode , adidas star wars , Adidas Superstar zwart , adidas campus , adidas winkel